Particulier

~ Kaartontwerp

Een trouwkaart, een geboortekaart, een overlijdenskaart, een verhuiskaart, een uitnodiging… Kortom…;Kaartjes in alle soorten en maten!

 

~ Muur, raam, behang

Eigenlijk kan ZotteZus alles op een muur of raam schilderen. Heb je een concreet idee of weet je het nog niet helemaal zeker… samen komen we er zeker wel uit!

 

~ Eigen idee

Staat jouw illustratiewens er hierboven niet bij? Niet getreurd! ZotteZus kan in principe op alle voorwerpen een schildering en/of een ontwerp maken, dus laat gerust van je horen!

 Zakelijk

 ~ Logo, Huisstijl

De uitstraling of het visitekaartje van een bedrijf. Het logo en een bijpassende huisstijl staat voor de identiteit van een bedrijf. Van het ontwerp van de website tot aan de materiaal voor een training met alles wat daar tussen en- of buiten ligt. ZotteZus maakt samen met jou het plaatje compleet.

bijvoorbeeld: www.dekroonopjewerk.eu 

 

~ Muur, raam, behang, …

De identiteit van jouw bedrijf op een muur of een raam? Of misschien ben je op zoek naar een gepersonaliseerd behang? ZotteZus is benieuwd naar jouw ideeën!

 

~ Geïllustreerd thema

Een bedrijfsfeestje met illustraties (denk bijvoorbeeld aan een plattegrond van de locatie, een menukaart, een receptieboek, etc. etc.) Bij ZotteZus is alles mogelijk!